Välkommen till Svenska Racerbåtförbundets förbundsmöte den 3 december 2022 på Bosön, Lidingö.

I år välkomnar vi er till ett förbundsmöte på Bosön, Lidingö. De samlade handlingarna och verksamhetsberättelsen till mötet kommer att publiceras på hemsidan senast 3 veckor innan mötet. 

När? lördagen den 3 december 2022 klockan 09.00-19.00 och/eller middag klockan 20.00. 

Var? Bosön, Lidingö (Bosön, 181 47 Lidingö)

Anmälan? Görs här senast 20 oktober 2022. Anmälan är bindande och middagsbiljetter återbetalas ej.

Det formella årsmötet behandlar endast frågor som rör SVERA som organisation (den sportsliga verksamheten organiseras under Svemo). Förbundsstyrelsen kommer lägga fram ett förslag om att lägga ner SVERA som organisation, det krävs dock två beslut så ett extra årsmöte kommer i så fall behöva hållas tidigast sommaren 2023.

Det formella årsmötet inte kommer ta lika lång tid som tidigare år så därför passar vi även på att diskutera ett antal verksamhetsfrågor i anslutning till förbundsmötet. Lunch ingår. 

Middag med premiering

På kvällen, klockan 20.00-01.00, bjuder vi in till middag med premiering. För 350 kr köper du en biljett som inkluderar en buffémiddag, alkoholfri dryck, efterrätt och ett firande av alla som ska premieras. På köpet får du ett trevligt sällskap! Alkoholhaltig dryck finns att köpa i baren.

Biljetten faktureras efter sista anmälningsdag, 20 oktober 2022.  Anmälan är bindande och middagsbiljetter återbetalas ej. Ovan hittar du länken till anmälningsformuläret.

Hotellrum

Du bokar hotellrum på Bosön här, eller genom att kontakta Bosön direkt. 

Hitta till Bosön, här hittar du information om hur du enklast tar dig till Bosön med kollektivtrafiken eller med bil. 

Motioner och nomineringar till förbundsstyrelsen

Sista dag för att skicka in motioner och nomineringar till förbundsstyrelsen är fredag 15 oktober 2022

Eventuella motioner och nomineringar skickas elektroniskt till info@svera.org. Tänk på att SVERAs förbundsstyrelse också utgör sektionen i Svemo.

Det är endast medlemsföreningar som kan skicka in motioner och nomineringar till förbundsmötet. Det är däremot möjligt att visa sitt eget intresse för en post i förbundsstyrelsen direkt till valberedningen.

Senast tre veckor innan förbundsmötet ska valberedningen presenterat sitt förslag och det är också senast då som handlingarna skickas ut.

Motionsblankett – blanketten du ska använda för att skriva en motion.

Här hittar du ombudsblanketten som ska vara kansliet tillhanda senaste 28 november. Glöm inte att föreningens årsmöteshandlingar måste skickas in också för att ha rösträtt på årsmötet. 


Välkomna!

Uppdaterat 2022-11-11

Handlingar